creative & surprisingly clear

Frankenhuis heeft een nieuwe eigenaar

VAR|Frankenhuis heeft een nieuwe eigenaar gekregen. Per 1 januari 2016 is het bedrijf overgenomen door de nieuwe eigenaren: Hannet de Vries-in't Veld en Tich Vanduren, samen als meerderheidsaandeelhouder en Wadinko als minderheidsaandeelhouder.

De Vries en Vanduren zijn 2 ondernemende vrouwen met "industriebloed" in de aderen, beide met brede ervaring in de recyclingbranche en qua achtergrond complementair aan elkaar.

Wadinko is een participatiemaatschappij en heeft als doel het stimuleren van de bedrijvigheid en werkgelegenheid in de Provincie Overijssel. Met Wadinko aan boord is Frankenhuis in staat versneld te groeien. Daarnaast is een goed samenwerkingsverband ontstaan met de Rabobank en de Lage Landen.

De oude naam Frankenhuis is weer in ere hersteld en het logo in een nieuw jasje gestoken.

Naast de aandelen VAR|Frankenhuis is de kunstgrasvervezelaar overgenomen van VAR/Attero te Wilp-Achterhoek. Deze productielijn zal in de periode april/mei 2016 verplaatst worden van Wilp naar Haaksbergen en ingezet gaan worden voor het vervezelen van textiele stromen. Op deze wijze realiseren we in korte tijd een verdubbeling van de productiecapaciteit. Tevens worden zes personeelsleden overgenomen vanuit Wilp.