nl
Bel me terug

Laat hier uw gegevens voor ons achter

Ik ga akkoord met het privacystatement

U wilt uw (bedrijfs) kleding vertrouwelijk laten verwerken en recyclen

Naast de recycling, ligt het bijzondere specialisme van Frankenhuis ook in het vertrouwelijke verwerken van textiele materialen met een hoog risicoprofiel, zoals bijvoorbeeld: uniformen, bedrijfs- en merkkleding waarbij de garantie gegeven moet worden dat deze niet langer in omloop kunnen komen.

Het TÜV Rheinland-gecertificeerde proces wordt in een aparte, afgesloten gedeelte en onder 24 uurs cameratoezicht binnen het bedrijf uitgevoerd. Hierna ontvangt u als opdrachtgever een officieel certificaat van vernietiging.

Frankenhuis is als enige bedrijf in Nederland TÜV Rheinland-gecertificeerd voor duurzame vertrouwelijke verwerking van textiel en het certificaat “Norm voor proces van textielvernietiging” en zijn daarnaast ook als enige in staat om de recycling van het textiel in-huis toe te kunnen passen. Er wordt met uiterste zorg gekeken welke materialen er ingezet kunnen worden voor verschillende recyclingdoeleinden.

Op deze manier ont-zorgt Frankenhuis meerdere grote bedrijven van hun textiele restmaterialen; van ontvangst tot aan recycling.

Frankenhuis Vertrouwelijke Recycling Bedrijfskleding