Creatief & verrassend helder

Vertrouwelijke vernietiging van textiel

Een bankrover in uw politie-uniform? Een dief in uw bedrijfskleding? Of uw exclusieve merk op Marktplaats? Dat wilt U niet!

Frankenhuis helpt u graag op het gebied van de vertrouwelijke vernietiging van textiel. Textiel dat ter vernietiging wordt aangeboden, wordt gelost op de eigen beveiligde vernietigingslocatie van Frankenhuis. De locatie is 24 uur per dag aangesloten op onder andere bewakingssystemen en elektronische toegangscontrole. Na vernietiging ontvangt u een TÜV gecertificeerd vernietigingscertificaat en wordt het materiaal maximaal mogelijk ingezet voor recycling doeleinden. Dit kan op verzoek zelfs binnen 24 uur!

Tijdens elk van de processtappen wordt het materiaal en eventueel de emballage nauwkeurig gewogen en massabalansen opgesteld. De aanbieder van het textiel ontvangt na vernietiging de verklaring die vermeldt om welke soort goederen het gaat, de hoeveelheid, door wie en wanneer textiel is aangeleverd, wanneer textiel is vernietigd en op welke wijze..

Er verdwijnt helaas nog teveel textiel in de ovens van afvalenergiecentrales. Dit is vernietiging van een waardevolle grondstof! Textiel is uitstekend in te zetten als grondstof voor diverse industrieën. Dit geldt zowel voor bedrijfskleding, die om diverse redenen niet in de huidige vorm hergebruikt mag of kan worden, als voor ander textiel.

Ook is inname van gebruikte en nieuwe bedrijfskleding zonder vertrouwelijke vernietiging mogelijk. Frankenhuis vernietigd deze niet, maar zal deze na sortering maximaal mogelijk recyclen.
Klik hier voor meer informatie over de inname van bedrijfskleding zonder vertrouwelijke vernietiging


Neem voor meer informatie en mogelijkheden contact met Frankenhuis op T. +31 (0)53 57 27 575 of download hier onze brochure vertrouwelijke vernietiging. 

Vertrouwelijke vernietiging van textiel
Offerte aanvragen